mksqen
20
Чет, Јун
0 Нови / 7 дена

Ограден паркот на улицата Букурешка

Ограден паркот на улицата Букурешка

Типографија

Само што го оградија  паркчето на Букурешка кај продавничката „Часкир“ и сакаат да изградат зграда висока 21 метар, на место каде најмалку е предвидено да има станбен објект.

Ова е најновата објава од неформалната група „Зелено Тафталиџе“, која што досега неколку пати ги спречи градежните работници и машинеријата да го претворат нивниот парк во градилиште.

  • Ги повикуваме сите соседи, пријатели и граѓани засегнати од секојдневната узурпација назелените простори да ни се приклучат и да не дозволиме да продолжи ова лудило. За нашата иднијна се работи - се вели во објавата.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Најпопуларни вести во категорија Скопје

This module can not work without the AcyMailing Component