mksqen

Јавна расправа за проектот за изградба на пречистителна станица за отпадни води во Битола

Јавна расправа за проектот за изградба на пречистителна станица за отпадни води во Битола

Типографија

Студијата за оцена на влијание врз животната средина за проектот изградба на пречистителна станица за отпадни води во Битола е подготвена и е достапна на увид.

Јавната расправа по студијата, чиј инвеститор е Министерство за животна средина и просторно планирање, ќе се одржи на 19 декември (понеделник), во зградата на општина Битола со почеток во 12 часот.

Од Министерството ја повикуваат заинтересираната јавност да дојде на јавната расправа за да се информира за проектот.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Македонија