mksqen

Невреме предизвика поплави во делови на Будва и Рисна

Невреме предизвика поплави во делови на Будва и Рисна

Типографија

Бура предизвика поплави во одредени делови на Рисна и Будва, а помала штета е нанесена и во Подгорица.

Во Будва голем број автомобили останаа заглавени во вода.

Поради поројните дождови и зголеменото ниво на водата во некои делови на градот поединечни патишта се поплавени и непроодни.

Во Подгорица штета предизвика силниот ветер, кој корнеше стебла, додека дожд врнеше со послаб интензитет.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Балкан