mksqen

Промотивен настан - Развој на еколошко истражувачко новинарство

Промотивен настан - Развој на еколошко истражувачко новинарство

Делење на промотивен материјал на Градскиот плоштад во Струмица од 11-13 часот и гостување на Телеканал А1 - дебата во живо на тема Еколошко истражувачко новинарство