mksqen

Проект Развој на Еколошко Истражувачко Новинарство - Настан бр.4

Проект Развој на Еколошко Истражувачко Новинарство - Настан бр 4

Во рамките на „Проектот Развој на еколошко истражувачко новинарство’, во Штип ќе се одржи четвртиот промотивен настан на кој ќе се случуваат следните активности.

  • 10:30-13:00ч. Делење на информативни флаери на градскиот плоштад
  • 13:00-15:00ч. Посета на универзитетот Гоце Делчев
  • 16:00-17:00ч. Тв дебата Дебатна емисија во живо на тема Еколошко истражувачко новинарство на локалниот ТВ медиум, ТВ Стар