mksqen
09
Вто, Авг
0 Нови / 7 дена

Видео: Корисни работи направени од пластично шише

Видео: Корисни работи направени од пластично шише

Типографија

Пластичните шишиња, доколку не се соберат за рециклирање, може да се искористат за од нив да се направат неколку корисни работи за во домот.

Во видеото е прикажано како од едно пластично шише, со само малку работа, може да се направи држач на шољи за кафе и за пластични чаши, футрола за чадор и за продолжен кабел, штитник за штекер, палета за темперни бои. Секоја од направените работи може да биде корисна за во домот, а потребно е само пластично шише, ножици и идеја.  

 BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Свет