mksqen
27
Саб, Ное
0 Нови / 7 дена

МВР: Најмладата жртва - две години, највозрасните - по 83

МВР: Најмладата жртва - две години, највозрасните - по 83

Типографија

Министерството за внатрешни работи попладнево официјално го соопшти идентитетот на 21 лице починати во невремето, по завршената идентификациска постапка. Сите се пронајдени на подрачјето на општината Гази Баба:

 1. Бајрам Мустафа(1949) – Гази Баба;

 2. Енес Мустафа(2014) – Гази Баба;

 3. Катерина Митрова (1933) - Гази Баба;

 4. Ѓилмаз Мухареми (1940) - с. Сингелиќ – Гази Баба;

 5. Наде Илиевска (1955)- с. Стајковци - Гази Баба;

 6. Блага Јовевска (1941)- с. Смиљковци – Гази Баба;

 7. Мурат Саити (1957) - с. Сингелиќ – Гази Баба;

 8. Марина Ивановска-Велиновска(1977) – Крива Паланка;

 9. Јован Велиновски (2008) – Крива Паланка;

 10. Жаклина Божиновска (1973) – Куманово;

 11. Фуркан Фејзула (1987) – Гази Баба;

 12. Сашко Митковски (1971) - с. Црешево – Гази Баба;

 13. Ќазим Исени (1933)– Гази Баба;

 14. Љубица Димчевска (1935) - с. Црешево – Гази Баба;

 15. Земрије Синани (1985) – Гази Баба;

 16. Ендрит Синани (2010) – Гази Баба.

 17. Славка Илиќ (1956) – Гази Баба;

 18. Томислав Илиќ (1950) – Гази Баба;

 19. Мирче Митковски (1949) - с. Црешево – Гази Баба;

 20. Достана Димитриевска(1974) – Тетово;

 21. Убавка Јовевска (1965) – Гази Баба.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Скопје