mksqen
17
Пет, Сеп
0 Нови / 7 дена

Трета акција „В џеб, ако нема друго“

Трета акција „В џеб, ако нема друго“

Типографија

Група млади луѓе од различна етничка припадност денеска спроведуваат акција за чистење на парк-шумата Водно, во организација на движењето ЛЕАД.

Ова е трета акција од овој тип, која се одвива под мотото „В џеб, ако нема друго“.

Проектот „В џеб, ако нема друго“ е поддржан од програмата „Цивика Мобилитас“ на швајцарската агенција за развој и соработка (СДЦ), и од Секторот за зачувување на животната средина на градот Скопје.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Скопје