mksqen
20
Пон, Сеп
0 Нови / 7 дена

Треска доби нов лик

Треска доби нов лик

Типографија

На иницијатива на Министерството за животна средина и просторно планирање на Република Македонија деновиве на „Матка“ беа поставени дваесетина нови корпи за отпад, а целиот простор беше темелно исчистен од ѓубрето кое се собирало со години.

ЈП „Паркови и зеленило“, ЈП „Комунална хигиена“ и општина Сарај се погрижија за зеленилото со што кајакарската патека доби нов линк.

 

Извор: Вести.мк

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Скопје