mksqen
07
Вто, Фев
0 Нови / 7 дена

Дератизација во општината Кисела Вода

Дератизација во општината Кисела Вода

Типографија

Општина Кисела Вода отпочна со дератизација на јавните површини на нејзината територија.

Постапката за уништување на глодарите започна од населбата Драчево, а во наредните дваесет дена ќе бидат опфатени јавните површини и низ другите месни и урбани заедници.

Дератизацијата ја спроведува Токси Вет во соработка со ЈП Водовод и канализација и општина Кисела Вода, преку Секторот за комунални работи, инфраструктура, сообраќај и заштита на животната средина. Мамците против штетните глодари ќе бидат поставени во 3860 шахти.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Скопје