mksqen
09
Чет, Дек
0 Нови / 7 дена

Акција за расчистување на Гази Баба

Акција за расчистување на Гази Баба

Типографија

Градските јавни претпријатија наредните пет дена ќе работат на расчистување и средување на населените места во општина Гази Баба.

Во акцијата се вклучени „Комунална хигиена“, „Водовод и канализација“,  „Паркови и зеленило“, „Улици и патишта“ и јавното претпријатие Гази Баба, кои секој во својот домен ќе вршат расчистување и средување на населените места во координација со секретарите од месните и урбаните заедници и претставниците од општината.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Скопје