mksqen
09
Чет, Дек
0 Нови / 7 дена

Собрани околу 50 метри кубни отпад во општина Аеродром

Собрани околу 50 метри кубни отпад во општина Аеродром

Типографија

Собрани се околу 50 метри кубни отпад во акцијата за собирање кабаст отпад реализирана во општина Аеродром.

Акцијата е спроведена речиси на целата територија на општина Аеродром и граѓаните можеа да се ослободат од стар и неупотреблив мебел, електрични и електронски апарати од домаќинствата.

Како што информираат од општина Аеродром, ваква услуга граѓаните може да добијат и во други денови со одреден надомест, за што подетални информации може да се добијат на дежурниот телефон 0800 222 33.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Скопје