mksqen
26
Сре, Јан
0 Нови / 7 дена

„В џеб, ако нема каде друго“ - акција за чистење на Водно

„В џеб, ако нема каде друго“ - акција за чистење на Водно

Типографија

Групата млади од различна етничка припадност, во организација на Движењето ЛЕАД, ја спроведе четвртата акција за чистење на Водно од отпадоци. Овој пат, низ патеките ќе се постават и дрвени табли со слоганот на оваа акција „В џеб, ако нема каде друго“.

Оваа акција е и дел од програмата Европска недела на мобилност, организирана од Град Скопје, која годинава се спроведува под мотото Паметна и одржлива мобилност - влог за Европа. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Скопје