mksqen
09
Чет, Дек
0 Нови / 7 дена

Природата како уметничка инспирација во Дојран

Природата како уметничка инспирација во Дојран

Типографија

Неколку уметници од Гевгелија, Струмица, Скопје и Дојран волонтерски се вклучија во отворениот настан организиран од локалниот партнер „Ренатура“, објави фејсбук-страницата „Поврзување на луѓето со природата“.


Користејќи го езерото и неговото флористичко богатство, уметниците на свој начин го промовирале ова значајно растително подрачје, се вели во објавата.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Македонија