mksqen
09
Чет, Дек
0 Нови / 7 дена

Диви депонии покрај Црн Дрим

Диви депонии покрај Црн Дрим

Типографија

Иницијативата „Ајде Македонија/Let's do it Macedonia“ објави фотографии од диви депонии во близина на реката Црн Дрим во југозападниот дел од земјата, сликани од велосипедист што патувал во овој крај, инаку еден од најживописните во целата земја.

  • Македонски убавини по течението на Црн Дрим, помеѓу Лабуништа и Глобочица, сликано од Жанко З’ш Голабоски. Вака веќе не може. Ајде Македонија - порачаа од иницијативата.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Македонија