mksqen
20
Пон, Сеп
0 Нови / 7 дена

Француската амбасада засади дрвја во Битола

Француската амбасада засади дрвја во Битола

Типографија

Амбасадата на Франција се приклучи кон традиционалната акција „Ден на дрвото – засади ја својата иднина.

Претставници на Амбасадата засадија повеќе нови елки на просторот на Француските воени гробишта во Битола. Со оваа акција, Амбасадата најави нова активност  што интензивно ќе продолжи во наредниот период. Станува збор за хортикултурно уредување на просторот на новиот Меморијален комплекс.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Македонија