mksqen
03
Вто, Окт
0 Нови / 7 дена

Промотивен настан - Развој на еколошко истражувачко новинарство

Промотивен настан - Развој на еколошко истражувачко новинарство

Делење на промотивен материјал на Градскиот плоштад во Струмица од 11-13 часот и гостување на Телеканал А1 - дебата во живо на тема Еколошко истражувачко новинарство

Најпопуларни вести во категорија Скопје

Најпопуларни вести во категорија Македонија

Најпопуларни вести во категорија Балкан

Најпопуларни вести во категорија Свет